Vóór 23.00u besteld, morgen in huis!
Zaterdag besteld = maandag in huis
Gratis verzenden vanaf €40
Zonnen is gezond. Het stimuleert de aanmaak van vitamine D in het lichaam. Te veel zon beschadigt echter de huid en kan in het ergste geval leiden tot vervelende blaren. Een getatoeëerde huid is extra gevoelig voor blootstelling aan de zon en moet je extra goed beschermen.
Zo lang je tattoo niet genezen is, is het niet verstandig om te gaan zwemmen. Check hier waar je op moet letten
Slapen met een nieuwe tattoo is niet het fijnste om te doen en kan als je niet oplet je tattoo behoorlijk beschadigen. Wat moet je vooral wel of niet doen als je gaat slapen met je nieuwe tattoo?
Hoe kan je checken of jouw zonnebrandcrème van vorig jaar nog houdbaar is? Hier zijn onze handige tips om je zonnebrand te controleren. Lees ze!

Voordat je gaat sporten moet je eerst je tattoo de kans geven om te settelen in je huid.
Check hier waar je op moet letten als je gaat sporten met je nieuwe tattoo
Wanneer mag je met je tattoo in de zon of onder de zonnebank? Ga je te snel met je tattoo in de zon, dan kan je tattoo lelijk beschadigen. Check hier waar je op moet letten.
Je nieuwe tattoo insmeren met zonnebrand is niet bevordelijk voor het genezingsproces. Ons advies is niet doen! lees hier waarom niet en vanaf wanneer je wel kan gaan smeren
Ben je niet tevreden of heb je zelfs spijt van je tattoo? Dan is een tattoo cover de oplossing! Lees hier waar je op moet letten bij het coveren van je tattoo
Insmeren van je tattoo is super belangrijk bij je tattoo verzorging. Na het schoonmaken is het van belang dat je je tattoo vooral niet laat uitdrogen. Let hier waar je op moet letten.
YES! De tattoo shops in Nederland gaan weer open! Wat verandert er?
Corona zet ons dagelijks leven op z’n kop. Van een overvloed aan vrijheid naar lockdowns met veelbeperkingen. Hoe zit dat eigenlijk met de tattoo studio’s? Kan er in de toekomst weer gewoon getatoeëerd worden zoals voor de pandemie? Handige tips voor jouw volgende afspraak...
Witte inkt tattoos zorgen voor een verdeling binnen de tattoo scene. Waarom? Omdat ze te onopvallend zijn. Maar is dat wel zo? Tattoos met witte inkt bestaan al zo’n 20 jaar, maar mede door social media is er steeds meer vraag naar. Laat een witte tattoo niet in een opwelling zetten, maar denk er goed over na, want zo’n opvallende kleur heeft ook een paar bijzondere eigenschappen. Onze tips...
Je ziet ze steeds vaker in de scene, maar ook gewoon op straat, blackout tattoos. Grote delen van de huid volledig zwart getatoeëerd. In deze blog alles over deze intrigerende tattoo stijl
Heb je eenmaal het besloten om helemaal vegan te gaan leven, moet je aan een hoop dingen denken. Dierlijk materiaal wordt bijvoorbeeld in veel producten verwerkt. Ja, ook in tattoo inkt. Oppassen dus!
Heeft je huid na een laserbehandeling ook zorg nodig? Jazaker! Daarom hebben wij ook speciaal voor de gelaserde huid een Aftercare lijn ontwikkeld.

Elke nieuwe lockdown is gelijk ook een inkdown: Gaat jouw afspraak voorlopig niet door? Dan kan je wel wat afleiding kunt gebruiken. We hebben een paar handige Inkdown Tips voor je.
Als je op een feestje of op een zonnige dag aan het water goed rondkijkt binnen jouw vriendenkring wat zie je dan vaak voorbijkomen? Precies, familie tattoos. Familie tattoos zijn het type tattoo die het meest worden gekozen. In deze blog vertellen we je waarom ze zo populair zijn....en vooral creatief!
Tegenwoordig zijn old school tattoos een echt statement, maar in de jaren 20 waren ze nog de absolute Tattoo standaard en vooral populair onder zeilers en soldaten. De intensieve kleuren en in het oog springende motieven zijn zelfs na vele jaren gemakkelijk te herkennen.
Tatoeëren zonder mondkapje is door Corona even verleden tijd. Worden er dan minder tattoos gezet? Nee hoor! Er worden zelfs Corona tattoos gezet.
Permanente make-up (PMU): Tips, wat is populair en wat zijn de kosten?
Gepigmenteerde sproeten op je neus… Wat is er nou zo aantrekkelijk aan deze nieuwe tattoo trend?
Goede bescherming tegen de zon – Zo werkt de zon bescherming van TattooMed op jouw huid
Afvallen of aankomen kan de vorm van je tattoo beïnvloeden. In hoeverre dat gebeurt hangt af van een aantal factoren. Lees hier welke dat zijn en hoe je zelf de schade kan beperken.
Er is nog wel eens wat verwarring over het gebruik van de tattoo folie en de sun folie. Mag je zwemmen met de Protection film? Kan je urenlang in de zon zitten met de Black patch? Lees het hier.
Op deze vraag is niet een duidelijk antwoord te geven, want hoe lang het duurt voor jouw tattoo gezet is, hangt helemaal af van wat voor een tattoo je wilt hebben. Ontdek hier waar het allemaal van af hangt.
Ga jij voor een tattoo op je voet? Voet tattoos zijn een echte trend aan het worden! Wat zijn de voors en tegens?
‘Ben je straks, als je oud bent, ook nog blij met je tattoo denk je’? Deze flauwekul-vraag wordt vaak gesteld aan mensen met een tattoo. Maar wat gebeurt er nu eigenlijk precies met getatoeëerde huid als hij ‘op leeftijd’ raakt?
Een tattoo blowout is voor sommigen een grote angst, zeker als het een forse is. Maar het is niet het eind van de wereld. Lees hier wat het precies is en wat je tegen een blowout kan doen.
Jeuk is niet fijn. Helemaal niet fijn zelfs. In deze blog geven wij je handige tips om van de jeuk van je oude of nieuwe tattoo af te komen en de jeuk beperkt te houden.
Vriendschap tattoos zijn bijzonder en heel speciaal. Een kleine of grote tattoo, tekst of symbool, allemaal met een betekenis. Doe hier wat ideeën op voor jouw tattoo.
Tattoos een bloed horen bij elkaar. Het is normaal dat er uit je tattoo de eerste twee tot drie dagen een beetje bloedt, inkt en wondvocht komt. Maar: als dit veel langer dan drie dagen duurt..trek dan aan de bel!
Overweeg jij een vinger tattoo? Vinger tattoos zijn hot! Hoe lang blijft een tattoo op je hand of vinger zitten? Check hier waar je allemaal op moet letten
Ga je binnenkort je eerste tattoo laten zetten? Check hier hoe je je het best kan voorbereiden op je tattoo sessie
Alcohol drinken en nieuwe tattoos gaan niet echt samen. Weet je eigenlijk waarom niet? Lees het hier
Hoe lang het duurt voordat je tattoo genezen is, verschilt per persoon. Ontdek hier waar je op moet letten om je tattoo goed te laten genezen.
Hoe gebruik je de tattoo folie? Lees hier waar je op moet letten bij het aanbrengen en het verwijderen.
1 van 2
Hochwirksame Hautpflege Dermatologisch bestaetigt 100% Vergan Made in Germany