ALGEMENE VRAGEN

▪️Bestelling en levering

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling de bestelling nog voor je te wijzigen.

Per ongeluk een verkeerd product besteld? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling de bestelling nog voor je te wijzigen.

Als je voor 23.00u bestelt, wordt het dezelfde dag verzonden. Meestal is PostNL supersnel. Dan heb je het de volgende dag in huis. En anders een dagje later.

Ja. Die ontvang je als je order is ingepakt. Meestal is dat 's avonds laat pas.

De verzendkosten voor Nederland én België € 6,20
GRATIS verzenden vanaf € 40. Onze minimale bestelwaarde is € 9,90

  • Ideal
  • Bancontact
  • PayPal
  • Creditcard
  • Visa

Wij bieden een retourtermijn van 14 dagen aan

Je factuur kan je downloaden via je verzendbevestiging.

Hier is onze contactpagina. Voel je vrij om te vragen wat je wilt.

▪️Productaanbod

Ja, onze tattoo nazorg is 100% Vegan 🌱

Ja, dat is de Daily Tattoo Care. Deze crème houd je tattoo soepel waardoor je tattoo kleuren mooi uitkomen. Daarnaast beschermt het je tattoo ook tegen vervagen. Er zit een UV-filter in.

FAQ Tattoo Nazorg

▪️ After Tattoo

Je begint met de After Tattoo nadat je van je tattoo artiest de folie mag verwijderen. Dat verschilt per artiest.

Na het verwijderen van de folie (huishoudfolie of tattoo folie) is het belangrijk om de tattoo eerst voorzichtig te reinigen met de Cleansing Gel. Dit helpt om overtollige inkt, bloed en lymfevocht te verwijderen.

Als je tattoo helemaal droog is, begin met het aanbrengen van de After Tattoo.

We raden je aan om je tattoo zeker 2-3 x per dag met de After Tattoo in te smeren.
Luister naar je huid. Breng de crème aan wanneer je huid te droog of strak aanvoelt.
Het is belangrijk om dunne lagen aan te brengen. Te veel crème kan de huid te vochtig maken, wat het genezingsproces kan verstoren.
Volg altijd het advies van je tattoo artiest op!

Dat is juist goed. Dat komt omdat de After Tattoo niet vettig is. De crème trekt erg goed in en is gewoon volop aan het repareren in je huid.

▪️Daily Tattoo Care

Je kan met de Daily Tattoo Care beginnen wanneer de bovenste huidlaag genezen is. Dat is na ongeveer 2-3 weken.

Je kunt controleren of de bovenlaag van je tattoo genezen is door te voelen aan je tattoo. De bovenste huidlaag is genezen wanneer je tattoo helemaal glad aanvoelt. Dus wanneer alle korstjes en velletjes verdwenen zijn.

FAQ Zonbescherming

TattooMed Sun Protection LSF25 en LSF50 zijn allebei speciaal ontworpen om tattoos te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon, zoals verkleuring en vervaging.

Het belangrijkste verschil is de mate van bescherming die ze bieden. LSF25 biedt bescherming tegen ongeveer 96% van de UVB-straling, terwijl LSF50 bescherming biedt tegen ongeveer 98% van de UVB-straling. Dit betekent dat LSF50 een iets hogere bescherming biedt tegen de zon dan LSF25.

Als je een zeer gevoelige of een lichte huid hebt die snel verbrandt, dan is het waarschijnlijk verstandig om voor de hogere beschermingsfactor (LSF50) te kiezen. Heb je een donkere huid heeft die niet snel verbrandt, dan is LSF25 waarschijnlijk voldoende.

Let op! Welke beschermingsfactor je ook gebruikt. Regelmatig insmeren met zonnebrandcrème is zeer belangrijk. Dit is de beste manier is om je tattoos te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.