Over TattooMed

MEDISCHE TATTOO VERZORGING
De naam zegt het eigenlijk al, TattooMED...
Onze tattoo nazorg producten zijn ontwikkeld door medische specialisten en tattoo artiesten met 'n grote passie en liefde voor tattoos.

SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR TATTOOS
Onze 100% vegan tattoo verzorgings producten zijn speciaal ontwikkeld voor tattoos. Van het schoonmaken, verzorgen én kleurbehoud van je tattoo. Geproduceerd volgens de hoogste medische standaard en bevatten de hoogste kwaliteit ingrediënten

Nazorg van je tattoo is ontzettend belangrijk. Met de juiste verzorging bepaal je zelf hoe mooi je tattoo wordt en vooral blijft. 

GEBRUIKSGEMAK
Gebruiksgemak stond bij de ontwikkeling van onze producten centraal. Wij houden niet van vette crèmes en zeep die de huid uitdroogt. De tattoo nazorg crème moet snel absorberen, hydrateren en zorgen dat het natuurlijke genezingsproces wordt ondersteund, of beter gezegd: zorgen dat jouw tattoo snel heelt.

SNELLE LEVERING!
Je bestelling is belangrijk voor ons! Alle bestellingen die op zo-vrij voor 11 uur 's avonds worden geplaatst, gaan dezelfde dag de deur uit. Meestal is PostNL supersnel en heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En nders een dagje later.

BINNENKORT EEN NIEUWE TATOO?
Bereid je dan voor, vóórdat je naar de tattoo studio gaat. Dan kan je na het tatoeëren meteen beginnen met het verzorgen van je nieuwe tattoo. We hebben handige voordeelbundels voor je samengesteld.