Algemene voorwaarden

Dit zijn onze algemene voorwaarden. We proberen ze lekker kort, duidelijk en zonder moeilijke woorden te houden.

Wie zijn we en hoe je ons kan bereiken?

Wij zijn TattooMed.

Heb je een vraag over een product, over je bestelling of en andere vraag? We helpen je graag. Het is het makkelijkst om het contactformulier in te vullen.
Wil je ons liever op een andere manier bereiken? Dat kan!

Bel        +31 (0)10 737 03 63

Mail       mail@tattoomed.nl

Schrijf    i-4ward.biz B.V. 
              Madame Gresstraat 45
              3059 MH Rotterdam
              Nederland

Volg       Facebook.com/TattooMed-Benelux
              Instagram/Tattoomed-Benelux


En voor als je van nummers houdt:

KvK     62973541
BTW    NL855035468B01
IBAN   NL11 BUNQ 2047 2507 30
BIC     BUNQNL2

Toepasselijkheid voorwaarden
Deze voorwaarden zijn van toepassing als je iets bij ons koopt of hebt gekocht. We doen ons best om deze algemene voorwaarden onder je aandacht te brengen. Er staat namelijk in wat we voor jou doen en wat we van je verwachten.

Het aanbod
We vertellen je altijd eerlijk wat, wanneer en hoe je iets kunt kopen. Wat het kost is altijd inclusief btw. Behalve voor de zakelijke klanten, die zien de prijzen exclusief btw. Foutje op de productpagina? Daar mag je ons natuurlijk aan houden. Behalve dan wanneer het foutje duidelijk een blunder is en je dat vooraf had kunnen weten.
De hoogte van de verzendkosten staat aangegeven bij de producten. En uiteraard bij het afrekenen.


Bestellen
Als je iets bij ons bestelt, krijg je daarvan een bevestiging per mail. Het bestellen gebeurt in een veilige webomgeving. Is Als je bestelling is verzonden, ontvang je per eveneens per e-mail een Track & Trace-code. Hiermee volg je makkelijk je bestelling.
Bestellen kan als 'gast' of met een account. Met een account is het makkelijkst. Zo versnel je het bestelproces voor de volgende keer. Dan staan na het inloggen al je gegevens ingevuld. Ook kan je je voorgaande bestellingen bekijken en makkelijk bijbestellen.

Afhalen
Het is helaas niet mogelijk om je bestelling af te halen.

Betaling
We leveren alleen producten na betaling. Voor de betaling maken we gebruik van Mollie Payment. Je kan bij ons betalen via iDEAL, Bancontact, Paypal en Credit card. Alle betaalmogelijkheden zijn kosteloos. Alle transacties gaan via een beveiligde bank verbinding met SSL-encryption.

Retour
Het kan voorkomen dat je je bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 
Je kan je retour eenvoudig aanmelden door het retourformulier in te vullen. Na het aanmelden van je retour heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Red je het niet binnen die termijn? We zijn flexibel, maar we stellen het op prijs als je ons informeert wanneer je het op de post doet.


Garantie & klachten

We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Niet alleen wat er in zit, maar ook hoe de verpakking en verzending daarvan is. We hopen niet dat het gebeurt, maar als je bestelling niet zo netjes aankomt als je had verwacht, laat het ons zo snel mogelijk weten of maak er een foto van.

Neem in ieder geval altijd contact met ons op. We zullen er alles aan doen om het voor je op te lossen.