Vóór 23.00u besteld, morgen in huis!
Zaterdag besteld = maandag in huis
Gratis verzenden vanaf €40
Je ziet ze steeds vaker in de scene, maar ook gewoon op straat, blackout tattoos. Grote delen van de huid volledig zwart getatoeëerd. In deze blog alles over deze intrigerende tattoo stijl
Heb je eenmaal het besloten om helemaal vegan te gaan leven, moet je aan een hoop dingen denken. Dierlijk materiaal wordt bijvoorbeeld in veel producten verwerkt. Ja, ook in tattoo inkt. Oppassen dus!
Heeft je huid na een laserbehandeling ook zorg nodig? Jazaker! Daarom hebben wij ook speciaal voor de gelaserde huid een Aftercare lijn ontwikkeld.

Elke nieuwe lockdown is gelijk ook een inkdown: Gaat jouw afspraak voorlopig niet door? Dan kan je wel wat afleiding kunt gebruiken. We hebben een paar handige Inkdown Tips voor je.
Als je op een feestje of op een zonnige dag aan het water goed rondkijkt binnen jouw vriendenkring wat zie je dan vaak voorbijkomen? Precies, familie tattoos. Familie tattoos zijn het type tattoo die het meest worden gekozen. In deze blog vertellen we je waarom ze zo populair zijn....en vooral creatief!
Tegenwoordig zijn old school tattoos een echt statement, maar in de jaren 20 waren ze nog de absolute Tattoo standaard en vooral populair onder zeilers en soldaten. De intensieve kleuren en in het oog springende motieven zijn zelfs na vele jaren gemakkelijk te herkennen.
Hochwirksame Hautpflege Dermatologisch bestaetigt 100% Vergan Made in Germany