Vóór 23.00u besteld, morgen in huis!
Zaterdag besteld = maandag in huis
Gratis verzenden vanaf €40
Filters sluiten
Filteren op:
Hoe lang moet je wachten? Welke zeep mag je gebruiken? Check hier waar je absoluut op moet letten als je voor het eerst gaat douchen met je nieuwe tattoo.
Eindelijk! Het is er….onze CE tattoo nazorg crème. De CE After tattoo pro nazorg crème is een medisch hulpmiddel, speciaal is ontwikkeld voor het genezen van je net gezette tattoo. GGD goedgekeurd! Waarom was dat eigenlijk nodig?
Hoe lang mag het blijven zitten? Hoe verwijder je het? Mag je er mee douchen? Bloed of inkt onder de folie, is dat erg? Vind hier het antwoord op je vragen
Op welke plaatsen doet het meer / minder pijn? Natuurlijk is het gevoel van pijn niet voor iedereen hetzelfde.
Het eindresultaat van je tattoo hangt niet alleen af je tattoo artiest, maar ook van de zorg die je eraan besteedt. Check hier de belangrijkste verzorgingstips
Wat een tattoo kost is niet een twee drie te zeggen en hang van een aantal factoren af. Bijvoorbeeld van de gekozen artiest, de soort tattoo. Lees hier meer...
Kleuren en hun samenstelling zijn wereldwijd heel verschillend. Waarom worden sommige kleuren bij ons ons geweerd en waarom moet je sowieso voorzichtig met kleuren zijn?
Allereerst: laat je uitsluitend piercen in een professionele en gecertificeerde piercing studio. Zelf experimenteren wordt sterk afgeraden!
Wat weten we ervan? Medische kennis en ervaring met betrekking tot het tatoeëren
Die vraag kunnen wij niet eenvoudig beantwoorden, maar vrijwel alle piercing studio’s hebben een hele uitgebreide prijslijst.
Over het algemeen is er een verschil tussen de klassieke piercingtechniek (piercing / ponsen), dat wil zeggen het doordringen van de huid en de nieuwe technieken zoals oppervlakpiercings (huidpiercings / oppervlaktepiercings).
Nazorg van je tattoo is ontzettend belangrijk. Met de juiste verzorging bepaal je zelf hoe mooi je tattoo wordt en blijft. Check hier waar je op moet letten.
Piercing-sieraden zijn, special voor gebruik in het lichaam, gefabriceerde sieraden. Maar welke materialen worden gebruikt en welke vormen zijn beschikbaar?
Een piercing is niet zo permanent als een tattoo, maar kan wel degelijk een litteken achterlaten. Daarom is het belangrijk dat je er goed over nadenkt of en waar je een piercing wilt nemen.
Er zijn veel verschillende soorten piercings. Een piercing kan op bijna op elke plaats op je lichaam gezet worden.
Alle tattoo technieken hebben één ding gemeen: de huid wordt doorboord met een scherp voorwerp waarbij er een kleurstof wordt ingebracht. Maar het is niet altijd hetzelfde...
Wat kan ik doen met een net gestoken piercing en wat niet?
Waar moet je opletten bij het verzorgen van je piercing? Zijn er nog speciale tips?
Waar moet je op letten bij het betreden van een tattoo studio? Een tattoo studio is immers geen stationstoilet.
Hochwirksame Hautpflege Dermatologisch bestaetigt 100% Vergan Made in Germany