Verkoopcondities

Algemene Verkoopvoorwaarden

 1. Wie we zijn en hoe je ons kan bereiken

  Hoi! Wij zijn TattooMed.

  Als je ons wilt bereiken, kan dat op de volgende manieren:

  Bel ons        +31 10 737 03 63 

  Mail ons       mail@tattoomed.nl

  Schrijf ons    1e Tochtweg 13
                       2913 LN Nieuwerkerk a/d IJssel

  Volg ons       Facebook.com/TattooMed-Benelux
                       Instagram/Tattppmed-Benelux

  Voor als je nummers houdt:

  Ons KvK-nummer: 6297354
  Ons BTW-identificatienummer: NL8550.35.468B01


 2. Toepasselijkheid
  Deze voorwaarden zijn van toepassing als je iets bij ons koopt of hebt gekocht. We doen ons best om deze algemene voorwaarden onder jouw aandacht te brengen. Er staat namelijk in wat we voor jou doen en wat we van je verwachten.

 3. Het aanbod
  We vertellen je altijd eerlijk wat, wanneer en hoe je iets kunt kopen. Wat het kost is altijd inclusief BTW. Behalve voor de zakelijke klanten, die zien de prijzen exclusief BTW. Foutje op de productpagina? Daar mag je ons natuurlijk aan houden. Behalve dan wanneer het foutje duidelijk een blunder is en je dat van tevoren had kunnen weten. 
  De hoogte van de verzendkosten staat aangegeven wanneer je je bestelling plaatst. Bij een bestelling van meer dan € 150,- betaal je geen verzendkosten.

 4. De overeenkomst
  Je bestelt bij ons in een veilige webomgeving. Als je iets bestelt bij ons, krijg je daarvan een bevestiging per mail. Het bestellen gebeurt in een veilige webomgeving. Als je bestelling is verzonden, ontvang je per eveneens per email een Track & Trace-code waarmee je makkelijk je bestelling kan volgen.

 5. Afhalen
  Het is helaas niet mogelijk om je bestelling af te halen.

 6. Betaling
  We leveren alleen producten na betaling. Voor de betaling maken we gebruik van Buckaroo & Paypal. Als je gebruik maakt van de optie bankoverschrijving, wordt je bestelling verzonden nadat de betaling ontvangen is.

 7. Transport
  We hopen niet dat het gebeurt, maar als je bestelling niet zo netjes aankomt als je dat had verwacht, laat het ons dan zo snel mogelijk weten of maak er een foto van. 

 8. Klacht
  Heb je een klacht? Dat vinden we heel vervelend en zullen er alles aan doen om het voor je op te lossen. Maar laat het ons vooral weten.

 9. Retourneren
  Wil je je aankoop retourneren? In dat geval kan je het product binnen 14 dagen na ontvangst in de originele verpakking terugsturen. We gaan er dan wel van uit dat je het product niet hebt gebruikt of open hebt gemaakt.  Een artikel kan alleen worden geretourneerd in overleg met TattooMed. Terugbetaling naar aanleiding van een retourzending gebeurt binnen 30 dagen op het door de afnemer aangegeven rekeningnummer. De portokosten voor de retourzending komen voor rekening van de afnemer. TattooMed behoudt zich het recht voor om het aankoopbedrag van geretourneerde producten, zonder nadrukkelijk overleg, niet terug te storten.

 10. Aansprakelijkheid
  TattooMed is niet aansprakelijk voor schade, die het gevolg is van het gebruik door u, van een door TattooMed geleverd artikel, tenzij TattooMed aansprakelijk is op grond van enig dwingendrechtelijke bepaling (productaansprakelijkheid als bedoeld in artikel 6:185 e.v. Burgerlijk Wetboek). In dat geval komt uw schade voor vergoeding in aanmerking tot een maximum van € 1.000,- in het geval van zaakschade (verlies van een zaak) en tot een bedrag van maximaal € 10.000,- in geval van persoonsschade (schade door dood of letsel) . Zuivere vermogensschade en immateriële schade worden niet vergoed.

 

 

 

Laatst bekeken
Hochwirksame Hautpflege Dermatologisch bestaetigt Ohne Tierversuche 100% Vergan Made in Germany