Two line
slide title.

And an optional subheading

Over ons

Nieuwe generatie tattoo verzorging! 

TattooMed® is al sinds 2012 bezig met de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijke verzorgingslijn voor tatoeages.

Deze verzorgingslijn is ontwikkeld door medische specialisten en tattoo artiesten met grote passie en liefde voor tatoeages met als doel: dé perfecte huidverzorging voor tatoeages.

TattooMed® richt zich bij deze verzorgingslijn op een kwaliteit en een hoogwaardigheid die overeenkomt met die van medische huidverzorging. De ontwikkeling van de producten is gericht op de optimale initiële behandeling van de vers getatoeëerde huid. Er wordt alleen gebruikgemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten, en afgezien van componenten met een allergische risico.

Daarnaast ligt de focus op het gebruiksgemak. De producten moet snel absorberen en zorgen dat de huid optimaal hydrateert en regenereert om zo het natuurlijke genezingsproces te ondersteunen.

Duurzaamheid was een andere belangrijke factor in de ontwikkeling. Er wordt geen gebruikgemaakt van dierlijke ingrediënten en de producten zijn dierproefvrij.

NIET VETTE CRÈME

Gebruiksgemak stond bij de ontwikkeling van onze producten centraal. Wij houden niet van vette crèmes en zeep die de huid uitdroogt. De tattoo nazorg crème moet snel absorberen, hydrateren en zorgen dat het natuurlijke genezingsproces wordt ondersteund, of beter gezegd:zorgen dat jouw tattoo snel heelt.

KALMERENDE ZEEP

Use this section to explain a set of product features, to link to a series of pages, or to answer common questions about your products. Add images for emphasis.

DUNSTE TATTOO FOLIE

Use this section to explain a set of product features, to link to a series of pages, or to answer common questions about your products. Add images for emphasis.

Rich text

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

CE Medizinprodukte
Produziert in Deutschland