Vóór 23.00u besteld, morgen in huis!
Zaterdag besteld = maandag in huis
Gratis verzenden vanaf €40
Permanente make-up (PMU): Tips, wat is populair en wat zijn de kosten?
Gepigmenteerde sproeten op je neus… Wat is er nou zo aantrekkelijk aan deze nieuwe tattoo trend?
Goede bescherming tegen de zon – Zo werkt de zon bescherming van TattooMed op jouw huid
Afvallen of aankomen kan de vorm van je tattoo beïnvloeden. In hoeverre dat gebeurt hangt af van een aantal factoren. Lees hier welke dat zijn en hoe je zelf de schade kan beperken.
Er is nog wel eens wat verwarring over het gebruik van de tattoo folie en de sun folie. Mag je zwemmen met de Protection film? Kan je urenlang in de zon zitten met de Black patch? Lees het hier.
Op deze vraag is niet een duidelijk antwoord te geven, want hoe lang het duurt voor jouw tattoo gezet is, hangt helemaal af van wat voor een tattoo je wilt hebben. Ontdek hier waar het allemaal van af hangt.
Ga jij voor een tattoo op je voet? Voet tattoos zijn een echte trend aan het worden! Wat zijn de voors en tegens?
YES! De tattoo shops in Nederland gaan weer open! Wat verandert er?
‘Ben je straks, als je oud bent, ook nog blij met je tattoo denk je’? Deze flauwekul-vraag wordt vaak gesteld aan mensen met een tattoo. Maar wat gebeurt er nu eigenlijk precies met getatoeëerde huid als hij ‘op leeftijd’ raakt?
Een tattoo blowout is voor sommigen een grote angst, zeker als het een forse is. Maar het is niet het eind van de wereld. Lees hier wat het precies is en wat je tegen een blowout kan doen.
Je nieuwe tattoo insmeren met zonnebrand is niet bevordelijk voor het genezingsproces. Ons advies is niet doen! lees hier waarom niet en vanaf wanneer je wel kan gaan smeren
Jeuk is niet fijn. Helemaal niet fijn zelfs. In deze blog geven wij je handige tips om van de jeuk van je oude of nieuwe tattoo af te komen en de jeuk beperkt te houden.
Vriendschap tattoos zijn bijzonder en heel speciaal. Een kleine of grote tattoo, tekst of symbool, allemaal met een betekenis. Doe hier wat ideeën op voor jouw tattoo.
Tattoos een bloed horen bij elkaar. Het is normaal dat er uit je tattoo de eerste twee tot drie dagen een beetje bloedt, inkt en wondvocht komt. Maar: als dit veel langer dan drie dagen duurt..trek dan aan de bel!
Overweeg jij een vinger tattoo? Vinger tattoos zijn hot! Hoe lang blijft een tattoo op je hand of vinger zitten? Check hier waar je allemaal op moet letten
Ga je binnenkort je eerste tattoo laten zetten? Check hier hoe je je het best kan voorbereiden op je tattoo sessie
Ben je niet tevreden of heb je zelfs spijt van je tattoo? Dan is een tattoo cover de oplossing! Lees hier waar je op moet letten bij het coveren van je tattoo
Alcohol drinken en nieuwe tattoos gaan niet echt samen. Weet je eigenlijk waarom niet? Lees het hier
Insmeren van je tattoo is super belangrijk bij je tattoo verzorging. Na het schoonmaken is het van belang dat je je tattoo vooral niet laat uitdrogen. Let hier waar je op moet letten.
Hoe lang het duurt voordat je tattoo genezen is, verschilt per persoon. Ontdek hier waar je op moet letten om je tattoo goed te laten genezen.
Hoe gebruik je de tattoo folie? Lees hier waar je op moet letten bij het aanbrengen en het verwijderen.
Wanneer mag je met je tattoo in de zon of onder de zonnebank? Ga je te snel met je tattoo in de zon, dan kan je tattoo lelijk beschadigen. Check hier waar je op moet letten.
Het schoonmaken van je nieuwe tattoo is de eerste stap van je tattoo verzorging. Vooral de eerste dagen is het essentieel dat je je tattoo goed schoonhoudt. Zo voorkom je lelijke dikke korstvorming en jeuk. Daarnaast help je je tattoo sneller genezen.
Zo lang je tattoo niet genezen is, is het niet verstandig om te gaan zwemmen. Check hier waar je op moet letten
Voordat je gaat sporten moet je eerst je tattoo de kans geven om te settelen in je huid.
Check hier waar je op moet letten als je gaat sporten met je nieuwe tattoo
Slapen met een nieuwe tattoo is niet het fijnste om te doen en kan als je niet oplet je tattoo behoorlijk beschadigen. Wat moet je vooral wel of niet doen als je gaat slapen met je nieuwe tattoo?
Hochwirksame Hautpflege Dermatologisch bestaetigt 100% Vergan Made in Germany