Vóór 23.00u besteld, morgen in huis!
Zaterdag besteld = maandag in huis
Gratis verzenden vanaf €40
Zo lang je tattoo niet genezen is, is het niet verstandig om te gaan zwemmen. Check hier waar je op moet letten
Slapen met een nieuwe tattoo is niet het fijnste om te doen en kan als je niet oplet je tattoo behoorlijk beschadigen. Wat moet je vooral wel of niet doen als je gaat slapen met je nieuwe tattoo?
Voordat je gaat sporten moet je eerst je tattoo de kans geven om te settelen in je huid.
Check hier waar je op moet letten als je gaat sporten met je nieuwe tattoo
Wanneer mag je met je tattoo in de zon of onder de zonnebank? Ga je te snel met je tattoo in de zon, dan kan je tattoo lelijk beschadigen. Check hier waar je op moet letten.
Ben je niet tevreden of heb je zelfs spijt van je tattoo? Dan is een tattoo cover de oplossing! Lees hier waar je op moet letten bij het coveren van je tattoo
Insmeren van je tattoo is super belangrijk bij je tattoo verzorging. Na het schoonmaken is het van belang dat je je tattoo vooral niet laat uitdrogen. Let hier waar je op moet letten.
YES! De tattoo shops in Nederland gaan weer open! Wat verandert er?
Heb je eenmaal het besloten om helemaal vegan te gaan leven, moet je aan een hoop dingen denken. Dierlijk materiaal wordt bijvoorbeeld in veel producten verwerkt. Ja, ook in tattoo inkt. Oppassen dus!
Tatoeëren zonder mondkapje is door Corona even verleden tijd. Worden er dan minder tattoos gezet? Nee hoor! Er worden zelfs Corona tattoos gezet.
Permanente make-up (PMU): Tips, wat is populair en wat zijn de kosten?
Afvallen of aankomen kan de vorm van je tattoo beïnvloeden. In hoeverre dat gebeurt hangt af van een aantal factoren. Lees hier welke dat zijn en hoe je zelf de schade kan beperken.
Er is nog wel eens wat verwarring over het gebruik van de tattoo folie en de sun folie. Mag je zwemmen met de Protection film? Kan je urenlang in de zon zitten met de Black patch? Lees het hier.
Op deze vraag is niet een duidelijk antwoord te geven, want hoe lang het duurt voor jouw tattoo gezet is, hangt helemaal af van wat voor een tattoo je wilt hebben. Ontdek hier waar het allemaal van af hangt.
Ga jij voor een tattoo op je voet? Voet tattoos zijn een echte trend aan het worden! Wat zijn de voors en tegens?
Jeuk is niet fijn. Helemaal niet fijn zelfs. In deze blog geven wij je handige tips om van de jeuk van je oude of nieuwe tattoo af te komen en de jeuk beperkt te houden.
Tattoos een bloed horen bij elkaar. Het is normaal dat er uit je tattoo de eerste twee tot drie dagen een beetje bloedt, inkt en wondvocht komt. Maar: als dit veel langer dan drie dagen duurt..trek dan aan de bel!
Ga je binnenkort je eerste tattoo laten zetten? Check hier hoe je je het best kan voorbereiden op je tattoo sessie
Alcohol drinken en nieuwe tattoos gaan niet echt samen. Weet je eigenlijk waarom niet? Lees het hier
Hoe lang het duurt voordat je tattoo genezen is, verschilt per persoon. Ontdek hier waar je op moet letten om je tattoo goed te laten genezen.
Hoe gebruik je de tattoo folie? Lees hier waar je op moet letten bij het aanbrengen en het verwijderen.
Het schoonmaken van je nieuwe tattoo is de eerste stap van je tattoo verzorging. Vooral de eerste dagen is het essentieel dat je je tattoo goed schoonhoudt. Zo voorkom je lelijke dikke korstvorming en jeuk. Daarnaast help je je tattoo sneller genezen.
Hochwirksame Hautpflege Dermatologisch bestaetigt 100% Vergan Made in Germany