NEXT LEVEL TATTOOCARE 🌱

ontwikkeld door tattoo artiesten en medisch specialisten

Hoe verzorg jij je tattoo?

Voor het zetten

Bereid jezelf en je huid voor op je tattoo sessie.
Tattoo artiesten werken makkelijker met een gezonde, vitale en elastische huid.Zorg voor een schone, gescrubde en voldoende gehydrateerde huid.
Niet op de dag zelf. Dan smeer je niets op je huid.

Wanneer: vanaf 14 dagen voor je afspraak

> Verzorging vóór je tattoo afspraak

Wondverzorging

Direct na het zetten van je tattoo is je huid onbeschermd en geïrriteerd. Net als een open wond. Bescherm je tattoo in deze fase eenvoudig tegen ontstekingen en korstvorming met onze second skin tattoo folie. Of met de onze niet vette tattoo nazorg crème. Welke keuze je ook maakt. Schoonmaken met tattoo zeep is de eerste stap van je nazorg routine.

Wanneer: dag 1-2 (max 5 dagen)

> Wondverzorging studio & thuis

Regeneratie

In de regeneratiefase fase heeft je nieuwe tattoo veel aandacht nodig, omdat je huid in deze dagen intensief bezig is met celvernieuwing. Door je tattoo te optimaal te verzorgen en te reinigen met de juiste voedingsstoffen ondersteun je dit proces. Met een blijvend mooie tatoeage als resultaat. Verzorg je tattoo elke dag tijdens deze fase!

Wanneer: dag 2-21

> Reiniging & verzorging regeneratiefase

Kleurbehoud

Is je tattoo genezen? Dan is het de kunst om 'm zo lang mogelijk mooi te houden. De zon ☀️ is je grootste vijand. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Bescherm je tattoos tegen UV-staling.
Met de juiste zonbescherming voorkom je dat je tattoo in de loop van de jaren langzaamaan vervaagt en er minder sprankelend uit ziet.

Wanneer: +/- vanaf dag 21 (genezen tattoos)

> Verzorging & bescherming genezen tattoos

Tattoo protection film - Super gebruik dit nu altijd

Dit is echt een top product. De huid komt direct tot rust als die nog branderig aanvoelt direct na uren tattooeren. Het is echt relaxt dat je met deze folie gewoon je kleding aan kan en er niks schuurt. Het niet smeren scheelt voor mij ook. Ik krijg nogal last van acne als ik tattoos zet en veel smeer producten gebruik. Dat voorkom ik nu helemaal

Bram

All in bundel - Fantastische starter kit


Voor ik deze set bestelde gebruikte ik een speciale handgel en de bepanthen crème en al was het te doen het was niet optimaal. Van de crème kreeg ik al snel uitslag en buitjes. De overstap naar deze producten was echt top! Nadat de folie er na een dag of 4 vanaf ging hielpen deze producten mijn tattoos te helen. De gel voelt goed op de huid en de crème is luchtig waardoor ik er geen uitslag van krijg.

Zoë

All in bundel + Tattoo folie

Ik ben super blij met deze bundel ivm mijn paarden en hond was ik heel erg blij met de folie gezien ik ze op m’n onderarm en pols heb . De cleansing gel is enorm fijn , schuimt goed en de eventuele jeuk is zo weg net als bij de after tattoo , die smeert heel fijn en jeuk verdwijnt nagenoeg meteen (zelfs bij een jeukende muggenbult werkte het bij mij ?) . Ik ben nu net met de daily tattoo care begonnen en die ruikt erg lekker smeert mooi en trekt super snel in . Ik ben echt enorm tevreden zeker een aanrader !

Jennifer

Handige tube voor te doseren. Crème is niet dik en vettig zoals andere crème.
Smeert goed en plakt niet aan de kleren en laat ook geen sporen na.
Doet wat het moet doen zonder negatieve punten

Mapogo

Oostende

Tattoo Protection Film - Perfecte (en simpele) verzorging

Het is nu de tweede rol die ik koop (ik heb wel al wat tattoos) en het blijft een geweldig product om aan te kopen. Het is iets wat nog niet heel bekend is, maar het is zó gemakkelijk om te hebben. Geen zorgen meer over de crèmekes die je elke dag 3-4x moet smeren, gewoon de folie er op en je kan 4-5 dagen verder.

Imelda

Care Bundel - Geweldige combi!

Opmerking:Geweldige combi na mijn verse tattoo, welke samen zorgen voor tot nu toe vlot herstel met minimaal jeuk! Binnenkort inkleuren, waarna nieuw herstel, dus ik bestel zeker bij! Benieuwd ook naar de daily care van tattoomed!

Peter V.